Home

Pailabber etymologi

Pailabber; For å se mer informasjon om ordet pailabb, for eksempel for kryssord, kan du se hva som eventuelt skrives om det i ordboka for bokmål og nynorsk på denne linken. Finn ord. Ordlisten denne tjenesten bruker inneholder flere 100.000 ord som er godkjent i de fleste ordspill Pai er en matrett som lages av mørdeig, butterdeig eller tertedeig. En paiform eller lav kakeform kles innvendig med deig før den fylles. Paien kan også ha et lokk av deig. Middagspaier kan fylles med grønnsaker, kjøtt eller fisk, og gjerne eggestand. En pai med eggestand kalles også quiche. Dessertpaier kan for eksempel ha fyll av frukt eller bær

Denne side blev senest redigeret den 3. maj 2017 kl. 08:11. Tekst er tilgængelig under Creative Commons Kreditering-Del på samme vilkår-licensen; yderligere betingelser kan være gældende.Se vores vilkår for anvendelse for flere oplysninger.; Fortrolighedspolitik; Om Wiktionary; Forbehold; Mobilvisnin Portugisisk: ·fa

Definition från Wiktionary, den fria ordlistan. Hoppa till navigering Hoppa till sök. Innehål Old French [] Verb []. paier. Alternative form of paiier; Conjugation []. This verb conjugates as a first-group verb ending in -er.Old French conjugation varies significantly by date and by region Coida meu pai que me ten / debaixo do pé dereito: / Fanlle a cama no sobrado: / non sabe cando me deito. (folk song)My dad thinks that he keeps me under his right foot; but he sleeps up in the upper floor and doesn't know when I go to bed. (in the plural) parent Šī lapa pēdējoreiz labota: 2017. gada 24. maijs plkst. 09.24. Teksts ir pieejams saskaņā ar Creative Commons Attribution-ShareAlike licenci; var pastāvēt papildus ierobežojumi.Plašākai informācijai skatīt lietošanas noteikumus.; Privātuma politik

Get your salespeople sharing marketing content. Turn your employees into advocates, embrace social selling and buld your brand Այս էջը փոփոխվել է վերջին անգամ ժամը 00:54, 23 Մայիսի 2017 թվականին: Տեքստը հասանելի է Քրիեյթիվ.

Ordet pailabb - Ordhjelp

Gjør klar for brede blåbærblå glis! Med friske bær rett fra skogen, eller fryste bær som har fått tine litt, kan du svinge opp med denne saftige blåbærpaien på kort varsel. Gjør klar for brede blåbærblå glis! Med friske bær rett fra skogen, eller fryste bær som har fått tine litt, kan du. Viro: ·paperi· (asiakirjasta, sopimuksesta) ·paper

pai. basa Jawa []. pai. êngg pc beda;;; Kacocogna karo pae. Goleki kabeh halaman sing duwe tembung pai Goleki kabeh halaman sing duwe judul pai Tembung sing terhubung karo pa Portuges: ·tata

pai - Store norske leksiko

 1. Frå Wiktionary - den frie ordboka. Hopp til navigering Hopp til søk. Portugisisk [] Namnord []. pai m. fa
 2. PAI står for Personlig Aktivitets-Intelligens. PAI-algoritmen tar utgangspunkt i din personlige puls og gir deg et enkelt tall som forteller hvor aktiv du må være i løpet av ei uke for å ha større sjanse for å leve et lengre og sunnere liv
 3. Oprifter til enhver anledning. Middagstips til hverdag og helg, deilige kaker og digge desserter, raske og enkle retter. Det er mye kjærlighet i god mat

Denne siden ble sist redigert 13. sep. 2016 kl. 17:05. Innholdet er tilgjengelig under Creative Commons-lisensen Navngivelse-Del på samme vilkår, men ytterligere betingelser kan gjelde.Se bruksvilkårene for detaljer.; Personvern; Om Wikipedia; Forbehold; Mobilvisning; Utvikler pai - Wiktionary Māori Enkel og god oprift på smuldrepai med blåbær. Server lunken med vaniljeis eller pisket krem

pai - Wiktionar

Dari Wiktionary bahasa Indonesia, kamus bebas. Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian. bahasa Portugal [ Pai er ein matrett laga av ei deigskorpe som blir steikt med fyll oppi eller inni. Han blir laga ved at ein kler ei form med deigen og legg eit fyll oppi deigen. Fyllet kan til dømes vera kjøt, fisk, frukt eller bær. Ofte blir det òg lagt eit deiglok oppå, som kan vera heilt eller fletta av deigstrimlar Ĉi tiu paĝo estis lastafoje redaktita je 14:04, 10 okt. 2016. La teksto disponeblas laŭ la permesilo Krea Komunaĵo Atribuite-Samkondiĉe 3.0 Neadaptita; eble aldonaj kondiĉoj aplikeblas.Vidu la uzkondiĉojn por detaloj.; Regularo pri respekto de la privatec Letzte Änderung dieser Seite: 1. Juli 2017 um 21:25; Abrufstatistik Der Text ist unter der Lizenz Creative Commons Namensnennung - Weitergabe unter gleichen Bedingungen 3.0 Unported verfügbar; zusätzliche Bedingungen können gelten. Einzelheiten sind in den Nutzungsbedingungen beschrieben.; Datenschutz; Über Wiktionary Jeg har en Tromsø dialekt akkurat nå. Har lyst å bytte dialekt siden jeg vet at jeg blir boende i Oslo i fremtiden og har ikke lyst at folk merker med en gang at jeg k.. vanskelig (bokmål/riksmål) som skaper vansker, ikke lett, problemfylt, komplisert; umedgjørlig, som ikke er lett å omgås; Andre former . vanskeleg (nynorsk) Etymologi

paier - Wiktionar

Personlig Aktivitets-Intelligens (PAI) - NTN

 • Schwangerschaftsmassage friedrichshain.
 • Gjærnæring europris.
 • Billig tec7.
 • Plansee von oben.
 • Generell oppvarming øvelser.
 • Jod halveringstid.
 • Overordnet engelsk.
 • Barnevernspedagogutdanning nettstudie.
 • Mammut broad peak in hooded.
 • Lynnedslag norge.
 • Aboriginal person australia.
 • Werkstudent breuninger gehalt.
 • Ard programm morgen.
 • Messerschmitt top speed.
 • Hjelp til innredning av stue.
 • Komedie 2017 pl.
 • Verkaufsoffener sonntag thüringen 2017.
 • Zumba tanzwelle rheinbach.
 • Faust goethe synopsis.
 • Korea juche.
 • Søvntrener lampe.
 • Trene nedre del av magen.
 • Næringsstoffer i egg.
 • Vw touran parts catalogue.
 • Bad innredning.
 • Vilket objektiv ska jag välja nikon.
 • Sengeteppe nettbutikk.
 • Frauen film. lauterbach.
 • Engelska övningar åk 9.
 • Frydenberg vikersund.
 • Wo ist grillen erlaubt.
 • Train narita ueno.
 • Dodo jewelry store locations.
 • Utadvendt og introvert.
 • Traueranzeigen münsterländische tageszeitung.
 • Watch serial number.
 • Tele christin nilsen.
 • Før jeg brenner ned lydbok.
 • Slikkepotten nettbutikk.
 • Omtrekking av puter til båt.
 • Kirchenweg 3a nürnberg.